Elke klus

Badkamer

Voor badkamers kunnen details het verschil maken. Zoals te zien is hier op de foto.

Bekijk pagina »

CV

Inmiddels heb ik meer dan 40 nieuwe cv installaties geplaatst incl. nieuwste cv ketel. Door scherpe inkoop ben ik in staat om ook tegen scherpe prijzen te leveren.

Bekijk pagina »

Electra

Heeft u problemen met uw groepenkast? Herkent u het probleem dat u de droger en de wasmachine niet tegelijk aan kunt zetten omdat er anders een stop uitspringt? Ik kan u helpen door vakkundig een nieuwe groepenkast te plaatsen met meedere groepen. Ik werk alleen maar met goede merken zoals b.v. Hager-ABB-enz. Doordat ik jaarlijks …

Bekijk pagina »

Glaszetten

Ik kan elk type glas leveren zoals vlakglas-isoglas-HR++-spiegelglas enz. en dit tegen zeer scherpe prijzen. natuurlijk word het oude glas door mij afgevoerd.

Bekijk pagina »

Keuken

Hierbij een voorbeeld foto van de opbouw van een nieuwe ikea keuken geplaatst in groningen

Bekijk pagina »

Nieuwbouw

Enkele fotos van het realiseren van een nieuwe uitbouw voor nog meer ruimte in het huis. Hierbij is gekozen voor veel glas voor nog meer lichtinval. de kozijnen zijn in opdracht van de klant door mijzelf gemaakt.

Bekijk pagina »

Onderhoud

Ik ben in staat om in een zeer korte levertijd zelf nieuwe kozijnen te maken en te plaatsen.

Bekijk pagina »

Sanitair

Het kleinste kamertje in huis. Deze wordt vaak vergeten maar feitelijk toch dagelijks het meest bezocht. Hier een voorbeeld van een saai oud toilet dat ik heb omgebouwd tot een fris en strak toilet. Er is gekozen voor een hangtoilet voor het nog eenvoudiger onderhouden van de vloer.

Bekijk pagina »

Schilderwerken

Per 15 september 2009 is de lage BTW regeling voor schilders- en stukadoorwerken verbeterd. U betaalt het lage BTW-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorswerken indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na …

Bekijk pagina »